top of page

Bæredygtighed 

Ved at skabe skræddersyet beklædning af høj kvalitet der kan holde længe, kan vi yde et væsentligt bidrag til en mere bæredygtig verden. Som du måske ved, producerer Bach Company Custom Made beklædning kun på bestilling og efter kundens mål og præferencer. Tøjet er designet og fremstillet til at blive brugt og genbrugt, dermed undgår vi overproduktion og minimerer spild.

 

Sådan kan vi sammen være med til at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø – både nu og i fremtiden. De valg vi træffer i dag, har stor betydning og konsekvenser for jorden og dermed også for fremtidige generationer.

Hvad kan du ellers gøre?

Tag med os på vores rejse mod en mere planetvenlig fremtid med disse fire nemme tips til at minimere din miljømæssige og sociale påvirkning.

Oplysninger_1.png

Køb specialfremstillet tøj

Køb kun det du har brug for. At undgå overproduktion er en af ​​de bedste måder at minimere spild på.

Oplysninger_3.png

Vask mindre, luft mere

Mange beklædningsgenstande kan luftes mellem brug. Ved kun at vaske dit tøj når det er nødvendigt, sparer du ikke kun på vandet men sparer tid og penge. Det hjælper også med at maksimere dit tøjs levetid, mindre vask bremser typisk processen med slidtage og falmning.

 

Når du skal vaske, skal du vaske ved lave temperaturer (typisk 30 grader) med kun en moderat mængde mildt vaskemiddel (helst ugiftigt, biologisk, nedbrydeligt eller miljøvenligt). Nogle vaskemidler virker faktisk bedre ved lavere temperaturer.

Oplysninger_4.png

Spring tørretumbleren over

Lufttørring sparer ikke kun energi, det hjælper også dit tøj med at holde længere (tørring i tørretumbler er hård og bidrager til, at farven falmer). Husk: Når du vasker jeans eller strik, skal du altid lade dem tørre på en flad overflade og væk fra direkte sollys.

Oplysninger_5.png

Reparation

Prøv at få skaden repareret af din lokale skrædder, så snart den dukker op.  Små rifter og skader kan ofte rettes. Dette hjælper med at forlænge dit tøjs levetid, hvilket igen reducerer spild.

Vi kan henvise til en i dit område.

bottom of page