press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Om Bach Company MTM

 

BACH COMPANY MTM er din personlige leverandør af skræddersyet kvalitetstøj for den kræsne og modebevidste gentleman. 

 

Firmaet er grundlagt i Hellerup i 1986 af Kurt Bach, som gennem årene har arbejdet med internationale, eksklusive designerbrands som Giorgio Armani, Ralph Lauren, Canali, Hugo Boss, Jacob Cohën, Pal Zileri og ikke mindst de velkendte shop in shop brands Mont Blanc og Stenströms.


Med det unikke koncept Made to Measure har Kurt Bach skabt et moderne skrædderi, hvor du kan få syet jakkesæt, jakke/blazer, smoking, bukser, chinos,frakker og skjorter tilført dit personlige touch og helt efter din smag.

 

BACH COMPANY MTM kombinerer tradition og elegance for den moderne mand. Og jeg er ekspert i at finde din personlige stil. 


 Så bestil tid til måltagning og præsentation af farver og styles. Du kan enten besøge mig i mit  "private room" i Hellerup, eller jeg kommer på besøg i virksomheden.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende dialog/præsentation om muligheder, prisniveau eller styling. Ring venligst på telefon +45 4013 8866 eller send en mail på kb@bachcompany.dk.Du kan også booke et møde online. KLIK HER

 

Kurt Bach

 

BACH COMPANY MADE TO MEASURE . Strandvejen 163, 1. tv. . 2900 Hellerup
P: +45 4013 8866 . E: kb@bachcompany.dk

 

BY APPOINTMENT ONLY

”The Feeling of Custom Made”